SPLOŠNI POGOJI           

Vsa vsebina na spletni strani je last podjetja ENERGO TIM d.o.o. in je avtorsko zaščitena in je namenjena splošnemu informiranju za lastno uporabo.

AVTORSKE PRAVICE

Dokumenti objavljeni na spletni strani o zaščiteni s pravicami avtorske in intelektualne lastnine. Uporabite jih lahko izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo, pod čimer razumemo ogledovanje in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja ENERGO TIM d.o.o.

Blagovne znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane blagovne znamke, katerih je podjetje ENERGO TIM d.o.o. pooblaščeni zastopnik Uporaba teh znamk je izrecno prepovedana, razen v primerih, ki so določeni v tem besedilu.

OBVEŠČANJE PREKO ELEKTRONSKIH SPOROČIL

ENERGO TIM, d.o.o., BELORUSKA ULICA 9, 2000 Maribor, Slovenija, matična številka: 3700089000, davčna številka: 97500429, je lastnik tega elektronskega sporočila skupaj z morebitnimi priponkami (v nadaljevanju: dokument).

Dokument je poslovna skrivnost zaupne narave in je namenjen samo navedenemu naslovniku. Če ste pomotoma prejeli ta dokument, vas prosimo, da o tem takoj obvestite pošiljatelja in mu dokument vrnete ter ga uničite.

Prepovedana je vsaka nepooblaščena uporaba, razkritje, objava, kopiranje ali razširjanje tega dokumenta, njegovega dela ali vsebine. ENERGO TIM d.o.o.,  ni odgovoren za spremenjen, preurejen ali ponarejen dokument. Elektronsko sporočilo z vsemi priponkami je pregledano s protivirusnim programom.

PIŠKOTKI 

Spletna stran vsebuje t. i. piškotke (Cookies) zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja strani. Upravljavec ne zbira nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani, razen podatkov, navedenih v splošnih pogojih.

Piškotek, znan tudi kot HTTP-piškotek, je delček informacij, ki jih spletne strani shranijo na uporabnikov spletni brskalnik med brskanjem. Ko uporabnik obišče stran naslednjič, spletni brskalnik posreduje ta delček informacij nazaj spletni strani, ki je to informacijo shranila. Uporablja jih že večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, saj se uporabljajo za različne namene in bi bila brez njih uporaba spletnih strani zelo okrnjena. Uporabljajo se za prijavljanje v razne spletne strani z uporabniškim imenom in geslom, shranjevanje košarice v spletnih trgovinah, vodenje statistike obiska spletnih strani, itd.

Piškotki imajo tudi svojo življenjsko dobo, ki se razlikuje glede na naloge piškotka. Piškotek se lahko shrani za nekaj minut, ur ali celo za neomejen čas. Na spletni strani uporabljamo _ga in _gid, _ga je veljaven 2 leti, _gid je veljaven 24ur. 

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Z uporabo spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov, razen da jih onemogočite.

KONČNE DOLOČBE 

Spletno mesto in vse podstrani so v lasti in upravljanju podjetja ENERGO TIM d.o.o., Beloruska ulica 9, 2000 Maribor, ID: SI 97500429, ki je hkrati tudi upravljavec osebnih podatkov. Skrbnik spletnega mesta je podjetje ANMI d.o.o., Ljubljanska ulica 42, 2000 Maribor, ID: SI 56772696, ki je hkrati tudi obdelovalec osebnih podatkov.

Uporabniki osebnih podatkov pa so v skladu s splošnimi pogoji tudi podjetja Hitrost.com d.o.o., Cesta železarjev 8B, 4270 Jesenice, ID: SI 42864046